Gemma Batalla | Piano i llenguatge

Foto GemmaPiano i llenguatge
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Sóc llicenciada en Llenguatge Musical i Piano pel Conservatori Superior del Liceu i Postgraduada en Direcció Coral per la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

L'Ajuntament de Valls i en Miquel Rus van impulsar l'Escola Municipal de Música que va obrir les seves portes el curs 85/86. Vaig tenir la sort de formar part d'aquesta moguda i ser-ne la primera directora i professora de la Robert Gerhard.

La meva filosofia va ser fer Escolaen tots els àmbits i molt especialment en la pedagogia del piano. Sóc una gran defensora de la tècnica i de la interpretació pianística per aconseguir en l'alumne l'actitud positiva, els recursos per resoldre problemes, i, sobretot, el desenvolupament de la sensibilitat artística i el gaudi que li ofereix tocar un instrument.

Amb la meva professora Carme Flexas vam implantar aquesta pedagodia al Conservatori professional de música de Cervera.

La formació continuada forma part de la meva manera de ser i he treballat, entre molts altres, amb gent molt interessant com: Josep Baucells-mètode Irineu Segarra-, Sofia Martínez-entrenament auditiu-, Josep Vila-direcció coral-, Rita Wagner i Carlota Garriga-piano-, Emilio Molina-improvisació-, ....

Sóc membre actiu des de l'any 2006 de la Trobada de Professorat de Piano  de les comarques de Tarragona que és una plataforma de debat i treball amb la finalitat de fomentar les relacions del professorat de piano a Catalunya i proposa com a màxim objectiu cercar l’excel·lència artística d'aquest alumnat.

He dirigit el cor d'adults del meu poble, Vila-rodona, durant 15 anys. Grups instrumentals, cantates,... He presentat alumnes de piano a concursos amb mencions d'honor,... He sigut formadora, organització de centres, de formadors del Departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya...

Aquí a l'Escola dirigeixo cors, dóno classes de llenguatge musical, de piano, de música de cambra i sóc pianista repertorista acompanyant d'altres instruments.

Els alumnes, en tot moment, són els millors companys d'aquest projecte musical sempre presents en l'emoció i la recerca.

Contacta amb nosaltres
Direcció Escola

Passeig de l'Estació, s/n, Parc Barrau Valls, Tarragona

Image
Horari d'atenció

Dilluns a Dijous
De 16:00 a 19.00

Conecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Com arribar
Contacta amb nosaltres
Direcció Escola

Passeig de l'Estació, s/n, Parc Barrau Valls, Tarragona