De 0 a 3 anys

De 4 a 18 anys

4-6 anys: Projecte MiM (Música i Moviment)

IMG 3866 MediumEl projecte MiM és la porta d'entrada a l'escola de música dels nens d'entre 4 i 6.

El projecte MiM és la porta d'entrada a l'escola de música dels nens d'entre 4 i 6.

El funcionament és doble: per una part, l'escola ofereix classes en el propi centre i, de l'altra, l'escola desplaça professorat a tres centres de primària de la ciutat com a activitat extraescolar gestionada per les AMPA.

El treball que es realitza és el mateix en un i altre lloc, però a l'Escola es fan dues sessions setmanals de 45 ' i als centres com a extraescolar es fa una sessió setmanal de 45'.

Objectius

L'objectiu fonamental d'aquest nivell és introduir els nens, a través de la cançó i el moviment, al món musical. A través de jocs, moviments corporal, percussió amb les diferents parts del cos, amb elements com saquets, mocadors, pedres... es treballa l'element rítmic vinculat a la cançó i a l'audició.

També es busca fer participar els alumnes en concerts de gran amplitud, com una cantata a partir d'un conte amb acompanyament instrumental divers i variat que es composa cada any per un docent del centre.

Escoles

Durant el curs 2017-18, les escoles on s'imparteix MiM són La Candela, Eugeni d'Ors i Enxaneta de Valls.

Activitats programades curs escolar

S'han previst dues actuacions grans, una per trimestre, amb la participació de tots els alumnes MiM. Una cantada de nadales al desembre i l'estrena d'una cantata al mes d'abril. Per al tercer trimestre la mostra del treball serà una activitat de petit format dins de cada aula.

 

Fotografies de Mar Bernáldez Feixedas

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter