Últimes noticies

CONCERT DE NADAL DE MIM I INICIACIÓ

Demà a 2/4 de 7 de la tarda i al centre cultural municipal.

Tindrà lloc el ja tradicional concert de Nadal dels més petits de la casa.

El concert, que enguany canvia d'ubicació i passa al centre cultural de Valls per mirar de donar cabuda a tots els implicats. D'una banda, el centenar llarg d'alumnes d'entre 4 i 7 anys que ompliran l'escenari i, de l'altra, el nombrós públic que any rere any omple la sala.

El concert, menut com els intèrprets, però especialment delicat i emotiu, girarà a l'entorn de diferents danses populars catalanes com El ball de Sant Ferriol, La bolangera, La Caterineta i d'altres. El concert acabarà amb una nadala tradicional catalana coneguda per tothom.

Al llarg del concert es podran escoltar els alumnes d'Orffestra que interpretaran l'acompanyament d'un parell de peces, en una col·laboració ja clàssica en aquest concert.

La presentació del concert anirà a càrrec de l'alumnes Magí Rull i la direcció serà de Mireia Besora, mentre que Joan Romeu serà a la flauta i Rosabel Bofarull al piano.

L'entrada és lliure.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter