Últimes noticies

CALENDARI D'AUDICIONS DE NADAL

Ja tenim l'agenda al dia!

Al calendari d'aquesta pàgina principal hi trobareu detallades totes les audicions instrumentals de les aules de violí, clarinet, flauta, violoncel, guitarra... que tindran lloc a finals de trimestre.

Les audicions seran, bàsicament, a l'aula noble de l'escola i a la sala d'actes del Convent del Carme i seran sempre a 2/4 de 8 del vespre.

A banda, tindran lloc diferents concerts amb les agrupacions més grans, que també trobareu detallats: concert de Nadal dels alumnes de Música i Moviment (MiM), concert dels grups de vent a Constantí, de les dues orquestres grans a Vallmoll, dels combos al Pati i el concert de Nadal amb la resta d'agrupacions corals i instrumentals de l'escola amb un nou format que serà molt interessant.

Trieu i remeneu i veniu, en tenim per tots els gustos. Com sempre, l'entrada és lliure amb aforament limitat.

Fotografia: Mar Bernàldez

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter