Últimes noticies

TROBADA DE CORS A VILA-SECA

Dissabte va tenir lloc la XIII trobada.

I, un any més, hi vam ser amb el Cor Pom de Dalt, el cor que agrupa alumnes d'entre 8 i 12 anys i que està coordinat per Gemma Batalla i Mireia Besora.

En aquesta ocasió, la trobada no va incloure una cantata, com venia sent habitual, sinó un conjunt de cançons de Jordi Domènech agrupades sota el títol de "Gatonades". Montse Canela, de l'Escola municipal de música d'El Morell, un dels centres participants, es va encarregar de preparar un fil conductor entre cançó i cançó de manera que, sense ser una cantata, s'hi va apropar molt.

Felicitats als participants i a les responsables. El cor no s'atura i al mes de maig participarà a la trobada del SCIC que tindrà lloc a Barcelona. Prèviament faran un assaig parcial amb diferents cors a la Sènia.

Us deixem un recull d'imatges de dissabte.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter