Últimes noticies

SISENA XILOFONADA POÈTICA

Dimecres va tenir lloc el concert.

La Xilofonada Poètica és un projecte consolidat que busca afavorir la pràctica musical amb alumnes de les escoles de primària. I ho fa des de la cançó i des dels instruments Orff, a l'hora que es serveix de la poesia com a eina per treballar la música.

En aquesta ocasió s'ha treballat a partir dels poemes de Salvador Comelles,  Abecedari Poètic, i a través de vuit poemes que Rosabel Bofarull ha convertit en cançons, els alumnes de les setze escoles participants han treballat els poemes i els han cantat i s'han acompanyat dels diferents instruments.

El treball ha durat tot el primer semestre i té unes xifres molt interessants: 300 alumnes, 200 instruments Orff, 16 escoles, 13 docents i 700 persones de públic.

El projecte és musical però amb una clara funció social per afavorir l'art a la comunitat.

El recital va estar dirigit per Pol Berlinches.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter