Últimes noticies

PREMI NARCISA FREIXAS D'INTERPRETACIÓ DE PIANO

Concurs per a joves pianistes.

Dins les activitats commemoratives organitzades pel Departament d’Ensenyament es convoca un premi d’interpretació “Narcisa Freixas 160 anys”, adreçat a l’alumnat de grau professional i d’ensenyaments no reglats de música.

El passat dissabte va tenir lloc la fase eliminatòria i l'alumne Carlos Alekyan va ser un dels seleccionats en aquesta primera fase. El Carlos és alumnes de l'escola i de fa uns anys treballa amb la professora Gemma Batalla.

En aquesta primera fase el Calors va interpretar tres peces del llibre "Piano infantil 1 i 2" de l'autora homenatjada. En la prova final, a la que hi arriben només cinc alumnes per categoria, haurà d'interpretar un parell d'obres de màxim quatre minuts.

El jurat del concurs està format per diferents músics reconeguts per la seva interpretació i docència com Albert Attenelle, Edmon Colomer, M.Teresa Garrigosa o Ester Vela, que és la responsable de la nova edició de l'obra pianística de Narcisa Freixas que ha publicat l'Editorial Boileau.

Felicitats a alumne i professora pel treball i l'interès i sort!

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter