Últimes noticies

RECITAL DE CAMBRA AL TEATRE PRINCIPAL

A càrrec dels diferents grups de música de cambra.

Fa uns dies va tenir lloc al Teatre Principal el recital de música de cambra amb tots els grups que estan en actiu aquest curs. L'objectiu del recital era divers: potenciar el contacte dels grups amb el públic, oferir un espai amb les condicions físiques i acustiques necessàries, posar en comú la feina dels diferents grups i poder-se escoltar entre ells...

Els grups són diversos: des de duets de piano a quatre mans a agrupacions que combinen diferents instruments de corda i d'altres que els combinen amb vent i amb piano.

L'assignatura de música de cambra és una optativa que es pot cursar a partir de nivell avançat, als 12 anys, i vol ser una matèria que complementa i amplia les possibilitats del propi instrument.

Els grups estan coordinats per l'equip fomat per Gemma Batalla, Rosa M. Segarra, Gabrielle Deakin i Pol Berlinches.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter