Últimes noticies

CAP DE SETMANA DE COLÒNIES A TAMARIT

Els proper s 10 i 11 de novembre marxem de cap de setmana!

Un any més, i ja en portem uns quants, i a mitjans primer trimestre, les agrupacions de nivell bàsic (orquestra, grup de vent, de teclats i de guitarres) seran dos dies de colònies. És un cap de setmana de treball i de cohesió social entre alumnes i docents i entre alumnes de diferents grups. Enguany, i de forma excepcional, el Cor Modern s'afegirà a la trobada.

Enguany repetim espai i serem a l'alberg de Tamarit, un espai ampli que ens permet treballar tant de forma parcial cada una de les agrupacions com de forma general, si cal unificar alguna peça amb tots els participants.

Els professors de cada grup seran els responsables de dur a terme l'activitat musical, que comptarà amb un monitor de lleure per fer activitats lúdiques un cop s'acabi el treball musical.

El cap de setmana començarà dissabte a les 10 del matí i acabarà el diumenge després del concert que tindrà lloc per a les famílies a les 5 de la tarda.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter