Últimes noticies

BI-CUSSION EN CONCERT

Dimecres 17 van actuar a Valls els Bi-Cussion.

És excepcional veure un grup de percussió format per instruments de placa amb marimbes i xilòfons de mides tan grans, i acompanyats d'un baix o d'un taiko japonès, a més a de diferents instruments de percussió de mà.

Això és que el fan els alemanys Bi-Cussion des de fa molts anys i dimecres vam tenir l'oportunitat de poder-los rebre a l'escola. El mal temps va activar el pla B i van actuar a la sala d'actes de l'Eugeni d'Ors i no als jardins del Parc Barrau, en una sala plena d'alumnes, docents, familiars i públic de la ciutat que no es va voler perdre aquest espectacle.

El repertori que van interpretar abarcava obres diverses d'estil modern en una adaptació expressa per al grup. Els Bi-Cussion són alumnes de l'escola de música de Bielfeld, Alemanya, i aquest mes estan de gira per Catalunya. Els setze alumnes del grup, d'entre 12 i 17 anys, van mostrar un grup transversal, amb edats i habilitats diverses, però en una formació gens habitual però molt engrescadora. Properament tocaran a Cervera, Sitges, Altafulla o Tarragona.

La regidora Bàrbara Flores va obsequiar els alumnes amb una reproducció en metall d'un castell.

Us deixem unes imatges del recital.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter