Últimes noticies

L'ESCOLA A L'ACTE D'INAUGURACIÓ DE L'AULA GERHARD

Dimarts 25 de setembre vam ser a la inauguració de l'Aula Gerhard.

L'Aula Gerhard és un espai dedicat a l'estudi, salvaguarda i custòdia del llegat que l'Institut d'Estudis Vallencs conserva del músic vallenc.

A l'acte inaugural, que va tenir lloc a la sala d'actes de l'Institut i al nou espai que es va presentar al públic, l'Escola hi va posar la part músical amb la interpretació de tres peces de Cantares, de Gerhard. El recital va anar a càrrec de sis alumnes de l'Orquestra Gerhard que van interpretar, en forma cambrística, aquestes peces en una adaptació per a instrument i acompanyament de guitarra. 

M. Elena Casañas, nova professora de guitarra de l'Escola, va ser l'encarregada d'acompanya a Júlia Mestres, flauta, Xènia Jubany, Mar Àlvarez i Ariadna Torné, violoncels, Anna Vernet, oboè, i Ariadna Torné, violí, del projecte que va coordinar la professora de violoncel Gabrielle Deakin.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter