Últimes noticies

EL COR POM DE DALT PARTICIPA A LA XII TROBADA DE CORALS

L'auditori Josep Carreras de Vila-seca va acollir la trobada.

Una trobada plenament consolidada que aglutina joves cantaires de corals de les escoles de música del Camp de Tarragona. Enguany les escoles participants han estat les de Cambrils, El Morell, Tarragona, Vila-seca i Valls.

La jornada va començar el dissabte al matí, amb l'assaig general de tots els participants que, per primera vegada, es trobaven per conjuntar la feina que havien fet durant setmanes. La cantata d'enguany era La Clàudia Sol té un do, amb música d'Antoni Miralpeix i text de Miquel Desclot, tot un clàssic tant de cantata com de parella creativa.

L'Escola hi va ser present amb una quarantena d'alumnes del Cor Pom de Dalt, que coordinen Gemma Batalla i Mireia Besora, i que aglutina alumnes del centre d'entre 8 i 12 anys.

El concert va tenir lloc a l'auditor Carreras i va comptar amb la col·laboració de tres músics del Conservatori de Vila-seca, organitzador de la trobada.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter