Últimes noticies

PRESENTACIONS DELS INSTRUMENTS ALS ALUMNES DE SIS ANYS

Els alumnes descobreixen d'a prop cada un dels instruments del centre.

Des de fa unes setmanes els alumnes de sis anys, que a partir del setembre començaran a estudiar un instrument, estan descobrint quins instruments hi ha a l'escola i com es toquen, com estan construïts, com sonen, com s'agafen...

Hi ha presentacions als centres on es realitzen sessions de MiM -Enxaneta, Eugeni d'Ors i La Candela- i també a l'edifici de l'Escola. Hi ha sessions on hi van els professors d'instrument, d'altres on són els propis alumnes d'instrument els encarregats de fer les explicacions petites sessions pràctiques amb els seus companys més petits. Hi ha alumnes que venen a les sessions del Parc Barrau a més de les sessions del seu centre... Un aiguabarreig, vaja.

Gràcies al Víctor -guitarra, el Sergi -saxo-, la Gabrielle -violoncel-, el Pol -viola-, la Marta -violí- i als alumnes Pau i Tomàs -guitarres-, Martí -saxo-, Hanna, Savina i Maria -violoncel-, Clara -viola-, Jimena -violí per les sessions, les descobertes, les explicacions i tot el vostre temps. I una felicitació especial a la Rosa M i la Mireia, les seves mestres, i coordinadores de tot aquest rebombori.

Això no s'atura aquí perquè ens falta descobrir encara més instruments.

De moment, però, us deixem un bé de déu d'imatges que segur que us faran somriure.

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter