Últimes noticies

CONCERT DE L'ORQUESTRA GERHARD ABANS DE VIATJAR A HOLANDA

Dimecres 11 a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Principal de Valls.

L'Orquestra Gerhard, l'agrupació orquestral dels alumnes més grans de l'Escola, viatjarà a Zaandam, Holanda,als voltants de Sant Jordi. Allà farà dos concerts, descobriran l'entorn cultural del país i treballaran conjuntament amb els alumnes de l'escola Fluxus, que van visitar Valls el curs passat.
Per ajudar a preparar per a aquest repte, l'orquestra oferirà un concert el dimecres que ve, dia 11 d'abril a 2/4 de 8 del vespre, al Teatre Principal. Serà un concert molt amè d'uns 45 minuts de durada, amb un repertori variat de peces clàssiques, músiques del món, música catalana i alguna tema de pel·lícula. 
Per aquelles famílies que tenen fills i filles que han de triar instrument l'any vinent, és especialment recomanat ja que és una bona manera de veure i descobrir molts dels instruments que ofereix l'escola i també és un molt bon concert per als joves instrumentistes que fa poc temps que practiquen un instrument.
La coordinació va a càrrec de Gabrielle Deakin.
Fotografia: concert de la Fluxus Simfonieta de Zaandam i l'Orquestra Gerhard el febrer de 2017 a Valls.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter