Últimes noticies

SUITE DE L'AIGUA. PROPOSTA INTERDISCIPLINAR DE L'AULA DE PIANO

Diumenge 15 d'abril a 2/4 d'1 tindrà lloc el recital de piano amb l'obra de Carlota Baldrís.

Es tracta d'una nova proposta de l'aula de piano que vol fer incís en el treball els compositors actuals duen a terme pensant en estudiants de piano.

La trobada d'enguany és amb la compositora vendrellenca Carlota Baldrís, després d'haver treballat amb Marian Sánchez o Antoni Tolmos, entre d'altres, i té per objectiu propiciar la trobada de la compositora amb els joves estudiants de l'Escola, encarregats d'interpretar aquesta obra musical. Així, i durant dues sessions dels mesos de març i abril, Baldrís ha visitat l'Escola i ha fet unes classes amb tots els participants i les dues professores de l'aula de piano del centre, Gemma Batalla i Rosa M. Segarra.

Per a la matinal del diumenge al Teatre Principal de Valls es podrà veure un espectacle multidisciplinar, que combina la música amb una projecció visual que anirà a càrrec de Pau Casanovas, en el que els alumnes de l'Escola hi tindran el pes troncal que es veurà complementat per aquestes animacions visuals, en un recital que té una durada aproximada de 45 minuts.

L'entrada és lliure.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter