Últimes noticies

INTERCANVI AMB L'ESCOLA DE MÚSICA DE CERDANYOLA

Dissabte 7 d'abril tindrà lloc la tornada de l'intercanvi amb Cerdanyola.

Aquest proper dissabte 7 d'abril tindrà lloc la tornada de l'intercanvi que l'aula de guitarra de l'Escola va realitzar l'any passat amb l'Escola municipal de música de Cerdanyola.

Durant el matí tindran lloc assajos paral·lels dels diferents grups d'alumnes que participen a l'intercanvi i que estaran coordinats per professors dels dos centres i que tindran lloc a les dependències de l'Escola al Parc Barrau. Després de dinar als jardins del parc tots els participants es desplaçaran cap al Convent del Carme on, després d'un assaig general a la sala d'actes, a les 5 de la tarda tindrà lloc el concert amb entrada lliure.

Amb aquesta jornada l'Escola tancarà l'intercanvi que va iniciar el curs passat. L'aula de guitarra ha realitzat altres intercanvis amb escoles de música i aquest curs, a més a més, participa activament de la celebració dels 25 anys de l'ACEM. Així, el passat 10 de març va ser a la trobada parcial a Lleida i el diumenge 10 de juny serà a la trobada general, en la que hi participaran més de sis mil alumnes de diferents especialitats de tot el país.

La coordinació de l'aula va a càrrec de Víctor Núñez.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter