Últimes noticies

LES FOTOGRAFIES DE LA CANTATA

Dissabte vam estrenar la cantata "En Pere i el bosc"!

Aquest dissabte al migdia va tenir lloc el concert de l'estrena absoluta de la cantata En Pere i el bosc de Rosabel Bofarull, a partir del conte de Jaume Cabré.

En el concert hi van participar uns cent viutanta alumnes al cor, membres de la nostra escola i de les d'Altafulla, Constantí, Sant Martí de Tous, Petits Voladors d'El Vendrell i El Bosc de Rubió. I uns cinquanta alumnes a l'orquestra de corda i vent.

Els alumnes estaven acompanyats de diferents docents, tant al cor com a l'orquestra, així com d'un grup de pares/mares que ens van ajudar amb els més petits.

El concert va ser dirigit per Pol Berlinches i va comptar amb Gemma Torrell i Pilar Manzano, com a narradores, i Rosabel Bofarull al piano. Víctor Núñez, professor de l'Escola, es va encarregar d'enregistrar l'àudio del concert i Roger Recasens, alumne, de gravar el vídeo. 

Jaume Cabré va assistir al concert, juntament amb el seu net Pere, per a qui va escriure aquesta història, així com la seva agent literària i la seva editora. Tots plegats es van mostrar molt sorpresos de la iniciativa de convertir un conte en cantata i del resultat musical i organitzatiu del concert.

Us deixem unes imatges de Pere Toda, Mar Bernàldez i de famílies de l'Escola.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter