Últimes noticies

L'ESCOLA A L'ÒPERA "COSÌ FAN TUTTE" DE MOZART A REUS

Dimarts 14 de novembre al Teatre Fortuny de Reus.

Un any més, l'Escola prepara una sortida per anar a veure i escoltar l'òpera Così fan tutte de Mozart al Teatre Fortuny de Reus.

Les persones interessades en reservar una entrada (12€) s'han de posar en contacte amb Rosabel Bofarull (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). La data límit per fer la reserva és el divendres 13 d'octubre. Les entrades, que són limitades, s'atorgaran per ordre d'inscripció, que serà efectiva en fer el pagament.

L'òpera Così fan tutte ("Així fan totes") és la tercera òpera del cicle que Mozart va escriure amb llibret de Lorenzo Da Ponte i que es va estrenar el 1790, després de Le nozze di Fígaro (1786) i Don Giovanni (1789), les dues òperes que l'Escola ha ant a veure aquests dos últims anys.

En aquest cas, la història vol provar com "totes" les dones són, per definició, infidels a les seves parelles. Com sempre, però, la història es veurà plena d'embolics i sorpreses amb moments realment divertits, i sempre amb la música que dibuixarà totes les textures de les emocions que hi haurà a l'escenari.

I com ja ve sent habitual, uns dies abans de la representació, Rosabel Bofarull, responsable de l'activitat, farà una xerrada a l'Escola per a tots els assistents al concert per tal de tenir una visió global de l'obra, tant de l'argument com dels temes musicals.

Us animem a participar d'aquesta experiència a alumnes (a partir de 13 anys) i famílies.

 

 

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter