Últimes noticies

QUE VENEN ELS CATALANS! AL PRINCIPAL


Diumenge va tenir lloc el segon dels recitals d'aquest projecte orquestral.

El projecte, que inclou el narrador de l'adaptació de la crònica de Ramon Muntaner, dita per Jordi Jubany, està basat en unes músiques que ha creat especialment per a l'ocasió el músic vallenc Ramon Ribé, qui, un dia més, va assistir al concert.

Al llarg de 45 minuts, la música il·lustra el text que es va narrant i fan un ensamblatge entre música i text que és un dels trets més destacables del projecte musical.

L'Orquestra Gerhard, responsable de la part musical, ha fet un treball exemplar  amb una obra plena de dificultats diverses. La direcció ha anat a càrrec de Pol Berlinches.

El tercer concert d'aquest projecte tindrà lloc dissabte dia 27 de maig a les 7 de la tarda al teatre Cal Tronc de Besalú, dins el cap de setmana d'intercanvi que l'Escola farà amb la munciipal de Banyoles.

 Fotografies: Escola de música

 

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter