Últimes noticies

CONCERT DE NADAL MIM, INICIACIÓ I ORFFESTRA

Aquesta setmana hem realitzat el tradicional concert dels més petits.

 Un concert entranyable, amb tots els alumnes que cursen Música i Moviment a l'escola i a través de les AFA's de les escoles Enxaneta, Eugeni d'Ors, Baltasar Segú i La Candela, dels alumnes d'Iniciació i de l'Orffestra.

El concert va tenir dos passis, per afavorir una bona conciliació concerts i pandèmia, i va ser una mostra d'algunes de les peces que han estat treballant els petits de l'escola. Enguany, el fil conductor del concert va ser el menjar, de manera que totes les cançons en parlaven: des de com fer una truita, a enfornar un tortell, comprar peix o fer el millor berenar del món, amb pa i xocoalta (sense pa).

Felicitats a tot l'equip docent de MiM que va coordinar l'activitat i va fer possible retornar els nens als escenaris i, per molts, començar l'aventura de fer concerts.

Us deixem una mostra fotogràfica.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter