Sergi Raya, Saxo

S RayaSergi Raya, saxo

Nascut a Cunit (Tarragona) l'any 1978, actualment viu a Banyeres del Penedès.

Va començar als 7 anys a estudiar música amb la fornera del poble. Durant aquell any es va aficionar a la música i a les pastes de xocolata. L'any següent va seguir els estudis al Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú i començava a tocar instrument, el saxo! L'instrument era vell i no ajustava massa, però des del primer moment van fer una parella inseparable. Anys més tard es llicència al Conservatori del Liceu de Barcelona.

Sempre ha estat interessat en altres instruments: estudia tenora, flauta travessera i harmònica; i per molts estils musicals. Per això des dels 15 anys que toca en orquestres de ball (Bambú, Melodia, Nocturna, Marina, Salseta del Poble Sec, Cadillac...), grups de rock (Búhos, Mr. Pez...) cobles de sardanes, big bands, quartets de saxos, música clàssica, etc. Actualment és membre de l'Orquestra Metropol.

És autor del llibre de pedagogia musical HARMONICUS, editat en català (Sebla Edicions 2010) i en castellà Larousse Editorial 2012).

En l'actualitat es dedica principalment a la docència a l'escola Maria Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès on, a part de fer classes de saxo dirigeix les dues bandes de l'escola. Aquest curs s'ha incorporat a l'escola de Música Robert Gerhard de Valls.

Han passat molts anys des que va començar al meravellós món de la música i conserva la mateixa passió per música ... i per les pastes de xocolata!!

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter