XERRADA DE RAMON BESORA, POETA

Dijous 3 d'octubre a les 12 del migdia a l'escola.

Començant les activitats del projecte Xilofonada Poètica, dijous que ve tindrem Ramon Besora, autor del recull de poemes Zoo de paraules, per parlar de poesia i d'educació.

Ramon Besora és mestre, escriptor i editor. Té publicats més de vint títols de literatura infantil i juvenil i és un dels responsables de les activitats educatives de la Fundació Miquel Martí i Pol, de qui fou amic.

La xerrada, sota el títol Aproximació a la poesia a través del joc, versarà sobre experiències sobre la poesia de Martí i Pol que Besora ha realitzat amb els seus alumnes, així com una mirada a la seva pròpia poesia, que enguany serveix de punt de partida per la Xilofonada Poètica 2020.

L'activitat està oberta a docents de primària i als especialistes de música, literatura i plàstica de secundària de l'Alt Camp.

Tot i ser una activitat gratuïta, cal inscripció prèvia a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i compta amb el suport del CRP de l'Alt Camp.

 

Contacta amb nosaltres
Direcció Escola

Passeig de l'Estació, s/n, Parc Barrau Valls, Tarragona

Image
Horari d'atenció

Dilluns a Dijous
De 16:00 a 19.00

Conecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar
Contacta amb nosaltres
Direcció Escola

Passeig de l'Estació, s/n, Parc Barrau Valls, Tarragona