• #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

Actualitat

Últimes noticies

TALLER DE CANÇÓ AFRICANA PER A ADULTS

L'Escola ofereix un taller de sis sessions per a cor adult.

L'Escola de música oferta per a les properes setmanes un taller de cor de cançó africana dirigit a públic adult amb ganes de cantar i descobrir nous repertoris corals. La iniciativa neix de diferents adults del centre que troben a faltar un espai coral que aglutini persones amb interessos i realitats diferents i que el cor sigui la via transversal d'aquest espai.

És així com l'Escola ha organitzat aquest Taller, que està obert a tot tipus de persones, a partir de 18 anys i sense cap mena de restricció. Conscients, també, de la realitat que sovint fa incompatible la vida familiar amb l'espai d'oci entre els pares i mares, l'Escola ofereix un servei de cangur amb un monitor que s'encarregarà dels fills i filles que els participants del taller, per tal de facilitar-ne la participació.

El taller estarà conduït per Mireia Besora, professora de l'Escola i amb una àmplia experiència en el món coral, i tindrà una durada de vuit setmanes.

L'inici del taller serà el dia 19 d'abril i les sessions seran els dijous de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 a l'Escola de música (Parc Barrau). 

El recital final s'inclourà al concert de final de curs que l'Escola té previst per al dia 21 de juny al Centre cultural municipal, juntament amb la resta d'agrupacions corals i instrumentals de l'Escola.

La inscripció es pot fer en línia i cal enviar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

INSCRIPCIÓ TALLER CANÇÓ AFRICANA

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter