• #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

Actualitat

Últimes noticies

EL TALLER BALDUFA EN MARXA

Un any més, som a les escoles bressol.

Un projecte que va començar fa cinc anys i que ens aquest moments dona servei a més de dues-centes criatures de la franja 0-3 anys.

Cada centre rep sis sessions al llarg de l'any amb la presència de diferents professors de l'escola i amb un repertori que va variant. Cada escola decideix com organitzar el temps que els dediquem i en quins espais es realitza la sessió de música. Tant toquem al jardí com a l'aula, en petits grups o en grans grups, segons la manera de treballar de cada escola. El més important és la interacció que es produeix quan els petits escolten la música i com gestionen les emocions que els provoca.

De moment hem portat el violí i el saxo. Després de festes continuarem amb el clarinet, el violoncel, l'oboè, la guitarra i la flauta.

Us deixem una petita mostra de fotografies que ens han regalat els centres: Els Tabalets, Xiquets i xiquetes, La Quitxalla, Picabruan i Lledó.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter