• #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

Actualitat

Últimes noticies

RETORNA EL TALLER BALDUFA

La setmana que ve reiniciem les sessions.

I un any més, serem a cinc escoles bressol de la ciutat, en un projecte educatiu, musical i social que aposta per la música en directe en la franja 0-3.

Seran sessions a les escoles bressol municipal Els Tabalets i Xiquets i Xiquetes, La Quitxalla, Vedruna i Picabruna i donarem servei a més de cent cinquante criatures escolaritzades.

L'activitat té lloc de forma sistemàtica durant tot el curs de manera que s'estableix un contacte humà dels músics amb els nens i les sessions s'estableixen amb una continuïtat en el temps. Així, la música en directe passa a formar part del creixement dels nens i esdevé una eina més per als docents per treballar l'escolta, les emocions, el contacte entre ells i els adults, l'espera, l'atenció...  Del recel del primer dia amb els músics anem passant a la complicitat de les diferents sessions fins a la familiaritat a final de curs.

Sis anys de Taller Baldufa, la música a les escoles bressol.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter