Últimes noticies

XILOFONADA POÈTICA 2017

Nova Xilofonada Poètica dimecres 18 de gener a les 6 de la tarda al Teatre Principal.

L'Escola presenta la quarta edició d'un projecte consolidat com és la Xilofonada Poètica 2017.

El projecte parteix d'uns poemes que la professora de l'Escola, Rosabel Bofarull, versiona per a cor a una veu, instrumental Orff i piano. Enguany, els poemes escollits són els de la mataronina Lola Casas i el seu llibre Des de la finestra, amb il·lustracions d'Anne Decís.

En el treball hi participen els alumnes d'Iniciació de l'Escola, que són els que oferiran aquest concert. Però també hi estan treballant els centres públics de primària. Tots junts oferiran un segon recital, el proper 10 de març, que aplegarà més de dos-cents escolars de Valls. Les autores, coneixedores d'aquest projecte, han mostrat el seu entusiasme i suport a l'Escola i han confirmat la seva assistència al concert del mes de març.

Així mateix, el departament de pedagogia musical de l'Escola superior de música de Catalunya (ESMUC) s'ha interessat pel projecte i el seu valor no només musical sinó social, i ha convidat la responsable del projecte a fer una conferència sobre aquesta activitat.

Us deixem unes imatges dels alumnes de l'Escola que oferiran el concert.

 

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter