Últimes noticies

L'ESCOLA AMB L'ELOI FORT_QUARTET MÈLT

L'Escola celebra el premi "Oh happy day" amb el professor Eloi Fort.

Fa uns dies, el Quartet Mèlt va guanyar la tercera edició del concurs de TV3 "O happy day". El Quartet Mèlt està integrat, entre altres, per Eloi Fort, professor de cant, de combo i de cor de l'Escola.

Per tal de celebrar aquest merescut reconeixement que segur que obrirà moltes portes al Quartet, l'Escola va preparar una petita sorpresa a l'Eloi durant una de les seves classes setmanals de cor.

La presència de l'alcalde de Valls i president del Patronat de la Fundació Pública Municipal de Música Robert Gerhard i de la regidora d'ensenyament, així com de tota la comunitat educativa que en aquells moments era al centre, mestres, alumnes, personal no docent, membres de l'AMPA, va donar un aire molt festiu i engrescat a la festa.

Us deixem una petita galeria d'imatges.

 

 

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter