Últimes noticies

×

Error

404: Twitter / ? Home → Sorry, that page doesn’t exist! You can search Twitter using the search box below or return to the homepage. العربية Български език বাংলা Català Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English English UK Español فارسی Suomi Filipino Français ગુજરાતી עִבְרִית हिन्दी Hrvatski Magyar Bahasa Indonesia Italiano 日本語 ಕನ್ನಡ 한국어 मराठी Bahasa Melayu Nederlands Norsk Polski Português Română Русский Slovenčina Српски Svenska தமிழ் ภาษาไทย Türkçe Українська мова Tiếng Việt 简体中文 繁體中文 © Twitter About Help Center Status
400: {"errors":[{"code":215,"message":"Bad Authentication data."}]}

EL GRUP DE PIANOS

L'Escola té una nova agrupació: el grup de pianos.

Seguint la idea de l'Escola que vol que els alumnes tinguin un grup de referència a més de la seva classe d'instrument, aquest curs hem implementat una nova assignatura per als pianistes. Es tracta del grup de pianos, una agrupació amb set alumnes de piano que es troben un dia a la setmana per treballar un repertori junts. Alguns porten el seu propi teclat de casa, d'altres comparteixen piano... diferents possibilitats per tal d'aconseguir que el grup sigui funcional i que el treball que s'hi faci tingui sentit.

El coordina la professora Rosa M. Segarra i aviat els podreu escoltar en les diferents mostres musicals. De moment, a final de mes participaran a les colònies a L'Espluga de Francolí.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Contactar amb nosaltres

 1364962071 facebook 1364962077 twitter