Últimes noticies

COLÒNIES DE L'ESCOLA A LA CAPELLA

Els propers dies 28 i 29 de novembre l'Escola se'n va de colònies a La Capella.

Al llarg del cap de setmana, els diferents grups de l'escola de nivell bàsic (8-12 anys) participaran a les colònies, i que per quart any consecutiu, s'organitzen des del centre.

Enguany serem a la casa de colònies La Capella, de L'Espluga de Francolí. Les colònies estan pensades per a potenciar el treball col·lectiu de cada grup: orquestra de corda, grup de vent, grup de guitarres i grup de piano. A més, també vol posar en joc els elements lúdics propis d'unes colònies i la convivència personal entre alumnes i entre alumnes i adults.

Les colònies acabaran el diumenge a primera hora de tarda amb un petit concert de tot el que s'haurà treballat i amb una sopresa que, com que és una sorpresa, no podem desvetllar...!

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter