Últimes noticies

ELS DOCENTS I LA XILOFONADA POÈTICA

Formació dels docents que participaran a la nova Xilofonada Poètica d'aquest curs.

Aquest matí, els sis docents de música de les escoles públiques de primària de Valls han participat en un taller de formació per tal de tenir més eines per treballar la xilofonada amb els seus alumnes.

Al llarg de dues hores, aquests professionals que provenen de les escoles Eugeni d'Ors, Baltasar Segú, ZER El Francolí, La Candela, Enxaneta i Eladi Homs, han estat mirant i remirant els textos musicals, cantant les cançons i interpretant, amb l'instrumental Orff, les nou obres que formen aquest nou projecte.

La xilofonada poètica és un projecte de l'Escola que s'organitza per tercer any consecutiu i que té com a objectiu potenciar les habilitats musicals dels alumnes d'entre 7 i 9 anys a partir de la poesia. Enguany estan treballant amb els poemes de Tomàs Lluc "Llibre dels oficis", de Publicacions de l'Abadia de Montserrat, amb música de Rosabel Bofarull.

L'estrena d'aquest projecte serà el proper 9 de març a Valls i comptarà amb la intervenció de més de 200 escolars de la ciutat.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter