Últimes noticies

L'ESCOLA A FIREPEMU A GRANOLLERS

Dissabte 3 d'octubre vam passar unes hores a la FIREPEMU de Granollers.

Organitzat per Brubaker i per quarta vegada, la Fira de Recursos Pedagògics Musicals va ser un èxit de participació de docents de música. Tant hi havia mestres d'escoles de música -poquets de conservatori...- com de centres de primària i de secundària.

L'escola hi va ser present de dues maneres. D'una banda, la Rosabel Bofarull hi va participar com a formadora exposant el projecte Xilofonada Poètica que des de fa tres anys organitza l'escola. El projecte es basa en la composició musical d'obres que parteixen de la poesia infantil i permeten els alumnes treballar com a cor i com a orquestra d'instruments d'Orff.

D'altra banda, els companyes Rosa M. Segarra i Marta Sans es van passar tot el dia de taller en taller, des del Basquet Beat, que va encandilar la Marta, a la percussió africana, que va tenir la Rosa M. atrapada una bona estona.

Ara hem de pair tot el que vam veure per poder-ho aplicar a les classes.

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter