Victor Nuñez | guitarra i conjunt

 Víctor NúñezGuitarra i conjunt
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Vaig néixer a Riudoms. Inicio els smeus estudis musicals als 11 anys al meu poble natal, posteriorment al Conservatori de Vilaseca i el Centre Superior de Música del País Basc (Musikene). Entre els professors més significatius en la meva formació destaco en Pep Solórzano, Antonio Duro i Marco Socías.

Vaig rebre un Guardor en el VII Certamen de Música Vila de Salou, he participat en l'enregistrament de diverses bandes sonores de películes de caire nacional i he actuat en sales tals com l'Auditori Josep Carreras (Vila-Seca), l'Auditori Nacional (Madrid) i l'Auditori Kursaal (San Sebastián), tant en projectes solistes com dins de formacions orquestals.
Amb 23 anys m'inicio en la docència, oferint així tots els seus coneixements musicals i guitarrístics en diverses escoles de música del país.

Actualment sóc professorde guitarra i música de cambra a Valls i estic inmers en un projecte que es basa en l'eficiència de recursos educatius, la pedagogia de grup i l'expansió de la música com a eina de cohesió social, cultural i popular.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter